Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, eski belediye başkanlarından Zafer Ünal ile arkadaşları Nazmi Şengül, Remzi Örümlü, Halim Sezici’yi makamında ağırladı. Ziyarette, Şehzadeler ilçesine hizmet noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Eski belediye başkanlarından Zafer Ünal ve Manisa’ya hizmet etmiş isimler arasında yer alan Nazmi Şengül, Remzi Örümlü, Halim Sezici, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Manisa Belediyesi eski Başkanı Zafer Ünal, “Yeni kurulan belediyenin ilk seçilen başkanı olmak çok güzel bir şey. Görevinizde başarılar diliyorum. Zamanında biz de Manisa için çeşitli konularda hizmet verdik. Bu görevin ne kadar zor ve yorucu olduğunu biliyoruz. Allah muvaffakiyet versin inşallah” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Çok değerli başkanımız Zafer Ünal ve Manisa’ya hizmet etmiş, değerli siyaset emekçilerinin ziyaretleri beni oldukça memnun etti. Bu şehre hizmet etmiş büyüklerimizle ilgili bakış açımız, onlara vefa duygusuyla yaklaşıp, saygı duymaktır. Onların bilgi ve birikimlerinden istifade etme yönündedir. İnşallah bundan sonraki yapacağımız hizmetlerimizde değerli başkanlarımızın katkıları olacağına yürekten inanıyorum. Bugüne kadar halkımıza sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.