MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, makamında MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. İlçe kongresinin hemen ardından ziyaretlerine başladıklarını belirten MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, farklı siyasi partilerden de olsa Şehzadeler ilçesi için el birliğiyle hizmet vermeye hazır olduklarını belirtti. Kutlar, "Başkanımız sağolsun bizi kabul etti. Kendisiyle tanışmaya geldik. Türkiye’de farklı renkler olduğu gibi bizde de farklı siyasi yapılanmalar var. Her ne kadar farklı bir siyasi partiden de olsa kendisi bizim de belediye başkanımız. Zaman zaman birbirimizi eleştireceğiz" dedi.

MHP İlçe Teşkilatına başarılar dileyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: "Nazik ziyaretleri için ilçe başkanımıza ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu şehirde yaşıyoruz, biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte Şehzadeleriz. Farklı siyasi tercihlerimiz, görüşlerimiz bir çatışma unsuru değil, bir zenginliğimizdir. Bunu böyle kabul ediyoruz.