Şehzadeler Belediyesi tarafından lise öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Eğitimci-Yazar Kadir Keskin katıldı.

Keskin tarafından verilen seminerde lise öğrencilerine “Başarılı ve Başarısız Öğrencilerin İtirafları” konusu işlenirken, öğrencilerin geçmişte yaşadıkları sorunlar ve çözümleri anlatıldı.

Eğitim Araçları Salonunda Liseli öğrencilere yönelik yapılan seminere Şehzadeler Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Songüler, Kültür Sosyal işler müdürü Enes Karataş, Manisa Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Abidin Yatkın ve Manisa Lisesi öğrencileri katıldı.

Lise öğrencilerine yönelik eğitim seminerlerinin devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, “Öncelikle bu seminere ilgi gösteren değerli öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in eğitime ve öğrencilere vermiş olduğu değeri bu gün yapılan bu seminerle bir kez daha görmüş oluyoruz. Eğitimci-Yazar Kadir Keskin hocamıza güzel sunumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Lise öğrencilerimize yönelik bu seminerlerimiz devam edecek” dedi.

Öğrenciler ile sohbet şeklinde geçen eğitim seminerinde Eğitimci-Yazar Kadir Keskin öğrencilere kitap hediye ederken, seminer sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ahmet Songüler, Keskin’e plaket takdim etti.