Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak’a iade-i ziyarette bulundu. Başkan Çelik, Spil’in Manisa ekonomisine büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Kurum ve kuruluşlarla fikir alışverişinde bulunarak, belediyenin hizmetlerine yön vermeyi amaçladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu kez Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çelik’e ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Çoban ve Ahmet Songüler de eşlik etti.

Bölge müdürlüğünün Manisa’da olmasından dolayı şanslı olduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Manisa olarak çok şanlıyız. Böylesine bir bölge müdürlüğünün Manisa’da bulunması ve konularına son derece hakim, çalışkan bir bölge müdürümüzün burada bulunması bizler için büyük bir avantaj. Bilindiği gibi Spil; Manisa’nın, Şehzadeler’in bir değeri. Bu bağlamda da yıllardır arzu edilen yatırımlar, çok şükür ki hükümetimiz döneminde, müdürümüzün çabalarıyla tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde de milletvekillerimizle birlikte incelemelerde bulunmuştuk. Çok güzel çalışmalar yapıldığını gördük. İnanıyorum ki Spil Milli Parkımız bundan sonra çok daha fazla misafirimizi ağırlayacak, Manisa’nın ekonomisine katkıda bulunmuş olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayrak ise, “Manisa’da kurulan 4. bölge müdürlüğü, Manisa, İzmir, Aydın ve Muğla illerini kapsıyor. Kuruluş merkezimizin Manisa olması, bu şehre verilen değerin ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Manisa doğal güzellikleri, tarihi kültürü, şehzadeler şehri olması sebebiyle çok önemli bir şehir. Ben de 3 yıla yakındır burada görev yapıyorum ve son derece mutluyum. Sayın bakanımızın da Manisa’ya özel bir ilgisi var. 3-4 yıllık yatırımları 1,5 yıllık bir sürede Spil’e taşıdık. Bunun için bakanımıza teşekkür ediyorum. Hepimizin amacı Manisa’ya, ülkemize hizmet etmek. Şehzadeler Belediyemizin Manisa’ya büyük katkıları olacağına eminim. Bu tür ziyaretlerin de yapılacak ortak çalışmalar açısından yararlı olacağını düşünüyorum” diye konuştu.