Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Kobaşdere Mahallesinde MASKİ tarafından tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, Büyükşehir Belediyesi mahallede parke taşı döşemeye başladı.

Yıllardır hizmet almayan mahallede daha önce MASKİ (Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından bu kez Büyükşehir Belediyesi çalışma başlattı. Mahalleye giderek çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, çalışmalardan dolayı mahallelilerin memnun olduğunu söyledi. Ensivri’ye MASKİ 1. Bölge Müdürü Fatih Tuncer de eşlik etti. Kobaşdere’de Mahalle Muhtarı Buran Aktürk ve mahalleliler tarafından karşılanan Ensivri ve Tuncer, mahallelilerin diğer taleplerini de dinleme fırsatı buldu.

Akhisar Koordinatörü Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediyesinin diğer ilçelerde olduğu gibi Akhisar’da başlattığı çalışmalarla, yıllardır hizmete hasret mahallelerin kaderinin değiştiğini belirterek, “Ben Akhisarlı hemşehrilerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi iletiyorum. Halkımız bu hizmetlerden oldukça memnun. Özellikle kış aylarında çamur deryasına dönen mahallelerimizin yolları artık bu durumdan çıkıyor. Vatandaşlar büyük çileden kurtuluyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin ortak çalışmalarıyla mahallelerinin altının üstünün yenilendiğini ifade eden Kobaşdere Mahalle Muhtarı Buran Aktürk de şunları söyledi:

“Bu hizmetler bizleri ziyadesiyle memnun etti. Büyük bir çileden kurtulduk. Mahallelerimiz artık büyükşehire yakışır hal almaya başladı. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere bu hizmetlerde emeği geçenlere mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum.”