Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret eden Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mestan Avşar, Spil Dağı’nda Yörük ve Türkmen Şöleni yapmak istediklerini söyledi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Manisa Lisesi Mezunları Derneği ile Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu yöneticilerini makamında ağırladı. Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mestan Avşar ve Yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, Vali Güvençer’e Lisesinde bir kafeterya projeleri olduğunu ve proje hakkında bilgi verdi. Yatkın ayrıca Vali Güvençer’i, MASKİ İkiz Kulelerdeki yeni dernek binasının 7 Nisan’da yapacakları açılışına davet etti.

Saruhan Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mestan Avşar ve yönetimi de Vali Güvençer’i makamında ziyaret etti. Başkan Avşar, kısa süre içinde Spil Dağı’nda Yörük ve Türkmen Şöleni yapmak istediklerini söyledi.

Vali Güvençer de ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek, her fırsat bulduğunda Manisalılarla birlikte olmaya çalıştığını belirtip, programının müsait olması durumunda davetlere katılmaktan mutluluk duyacağını belirtti.