Yunusemre Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak, ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret edip çeşitli yardımlarda bulundular.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, Yuntdağı bölgesinde bulunan Süngüllü, Karahüseyinli, Uzunlar ve Asmacık mahallelerine ziyaret ederek vatandaşları sevindirdiler.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Şiyak’ın yanı sıra Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer ve Sosyal Yardım İşleri personelleri de hazır bulundu.

İlk olarak Süngüllü mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluşan Şiyak, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Başkan Yardımcısı Şiyak ve beraberindekiler, Süngüllü mahallesindeki ziyaretin ardından Karahüseyinli, Uzunlar ve Asmacık mahallelerine ziyaretler gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulundu.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Yunusemre Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini belirterek, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte Süngüllü, Karahüseyinli, Uzunlar ve Asmacık mahallelerine ziyaret gerçekleştirdik ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın misafiri olduk. Yunusemre Belediyesi olarak çalmadık kapı bırakmamayı hedefledik. Her zaman tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek sorunlara çözüm bulmak amacıyla hareket edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretlerde vatandaşların çeşitli ihtiyaçları karşılandı.