Vestel Ortaokulunda düzenlenen kermese katılarak destek veren Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, “Yunusemre Belediyesi olarak ilçemizdeki okulları ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. Eğitime destek vermeye devam ediyoruz” dedi.

Vestel Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından hazırlanılan kermese Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve 75. Yıl Mahalle Muhtarı Aziz Çetintaş ve veliler katıldı.

Kaymakam Yüksel Topal ve Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak yemek ürünlerinin satışa sunulduğu kermesi gezerek öğrenci velileri ile sohbet ettikten sonra okul müdürü Seda Gençay’dan okulun sorunları hakkında bilgi aldı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, okul aile birliği tarafından hazırlanılan kermesin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Yunusemre Belediyesi olarak ilçemizdeki okulları ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. Eğitime destek vermeye devam ediyor. Vestel Ortaokulu’nda ise veliler okul aile birliği tarafından hazırlanan kermese katıldık. Veliler tarafından yapılan kermesimizin geliri okula verilecek. Okullarımıza gelir anlamında katkı sağlamak ve Vestel Ortaokulu Müdürümüz Seda Gençay’dan okulun sorunlarını dinleyerek sorunlara çözüm bulmak amacıyla bu etkinliğe katıldık. Yunusemre Belediyesi olarak okullarımızı yaşatmak ve öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almasını sağlamak amacıyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.