Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Çerçi, ziyarette okulun eksiklerinin en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi.

Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Çerçi, Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen kahvaltı programa katıldı. Programda Çerçi’ye, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Kılıç Kaya’nın yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti. Öğrencilerin yoğun sevgi ve ilgi gösterdiği Çerçi, Ahmet Yesevi Ortaokulu Müdürü Hasan Yılmaz ve Okul Aile Birliği’nin taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, belediye olarak okullara destekte bulunduklarını belirterek, “Tüm okullarımızı seviyoruz okullarımız hepimizin okullarıdır. Hafta başında başka okullara da ziyaretlerde bulunduk. Okullarımız en önemli destek bekleyen kurumlarımızdandır. Belediye olarak elimizden gelen gayreti okullarımıza gösteriyoruz. Okullarımızdan başta ruhsat sorunu olmak üzere pek çok talep var. Bunları değerlendirip talepleri yerine getireceğiz.” diye konuştu.

Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ise Ahmet Yesevi Ortaokulu’nun acil derslik ihtiyacı olan okulların başında geldiğini belirterek, “Önümüzdeki dönemde derslik ihtiyacını nasıl çözerizin analizini yaparak sorunlarının çözülmesi için hem milli eğitim, hem valilik, hem belediyemiz olarak istişarede bulunacağız. Sorunun çözülmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.”dedi.

Toplantının sonunda okulun bilgisayar, bilgisayar masası, fotokopi makinesi başta olmak üzere çeşitli eksikliklerinin giderilmesi için karar alındı.