Yunusemre Belediyesi, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik eğitim seminerleri düzenledi. Manisa Lisesi’nde 18 yıl müdürlük görevinde bulunan eğitimci-yazar Kadir Keskin tarafından verilen seminerlerde, gerçek yaşanmış hikayelerden örnekler sunuldu.

Manisa Lisesi’nin eski müdürlerinden eğitimci-yazar Kadir Keskin, meslek hayatı boyunca yaşamış olduğu ilginç hikayeleri öğrencilerle paylaştı. Seminerlerde öğrencilere lise yıllarında yapacakları başarılı çalışmaların faydaları ve üniversite hayatının önemi anlatıldı.

İlk etkinlikler Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Çağatay Uluçay Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Çukurova Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Gerçekleştirilen seminerlere yaklaşık 650 öğrencinin katıldığı öğrenildi.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, belediye olarak eğitimlere önem verdiklerini vurgulayarak, “Bugün ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine üniversite hayatının önemi başarılı bir öğrenci olmanın faydaları eğitimci yazar Kadir Keskin tarafından anlatıldı. Başarılı ve güzel bir seminer oldu. Yunusemre Belediyesi olarak eğitime ve öğrencilerimize yönelik hizmetlerimiz devam edecek. Çünkü biz öğrencilerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz” diye konuştu.