Yunusemre Belediyespor 1. Amatör Lig’in 4. haftasında karşılaştığı Akmescitspor’u 3-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü.

Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Belediye Başkan Yardımcısı ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Akgöl, Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Arif Alkan izledi.

İlk yarısı 0-0’lık beraberlik ile biten karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına giren Kılıç Kaya futbolculara moral vererek galibiyet isteğini dile getirdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan mavi-beyazlılar atılan üç golle rakibini mağlup ederek 4 maçta 4 galibiyet elde etti. Yunusemre Belediyespor oynadığı oyun ve galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğunu kanıtladı. Maç sonrası futbolcular ile bir araya gelen Kılıç Kaya, oyuncuları tebrik ederek, “Takımımıza şampiyonluk yolunda büyük bir güven duyuyorum. Ekibimiz 4. maçından da galibiyet ile ayrıldı. Oyuncularımız her maçta büyük bir mücadele örneği gösteriyor. Bu mücadele devam ettikçe galibiyet serisi de sürecektir. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Teknik Direktörümüz Sedat Öngider ve öğrencilerine bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum” dedi.

Teknik Direktör Sedat Öngider ise maçın ilk yarısında istenilen oyununu sahaya yansımadıklarını ikinci yarı ise iyi bir mücadele örneği göstererek galibiyeti elde ettiklerini dile getirdi.