Yunusemre Belediyespor, 1. Amatör Lig’in 8. haftasında karşılaştığı Karaağaçlı’yı 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanılan karşılaşmayı Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya ve Başkan Yardımcısı Arif Alkan’da izledi.

1.Amatör lig’in B grubunda yenilmezlik serisini devam ettiren mavi beyazlı takım, liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam ediyor.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yunusemre Belediyespor’un istikrarlı bir şekilde galibiyet almasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Takımımız müthiş bir performans göstererek her hafta galibiyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu durum bizleri çok sevindiriyor. Yunusemre Belediyespor’un oyuncuları takdiri hak ediyor. Galibiyet serisinin hiç bozulmadan devam etmesini diliyor ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Ligde 21 puan ile lider olan Yunusemre Belediyespor, 21 Aralık Pazar günü 1. devrenin kapanış müsabakasında Dış Mahalle Belediyespor ile Ertuğrul Dilek Tesislerinde karşılaşacak.