Manisa’nın Yunusemre ilçesinde öğrenim gören lise öğrencileri, Yunusemre Belediyesi’nin desteğiyle Yoksullara Yardım Haftası kapsamında ilçede ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıtacak.

AK Parti Yunusemre Lise Teşkilatı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler Yoksullara Yardım Haftası dolayısıyla düşündükleri sosyal sorumluluk projesini Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye sundular. Başkan Çerçi ise öğrencilerin projesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ziyarette yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz derslerini aksatmamak kaydıyla sosyal faaliyetlere de zaman ayırsınlar. Bu alışkanlıklar şimdiden kazanılması lazım. Çok güzel sosyal faaliyetleri ve projeleri var. Zaman zaman bizlere bu projeleri getiriyorlar. Biz de kendilerine destek oluyoruz. Her kesime yönelik güzel projeler öneriyorlar. Elimizden geldiği kadar destek vermek istiyoruz. Öğrencilerimiz sosyal sorumluluklarının bilincindeler. Tabii ki önelcikleri dersleri. Yine böyle bir taleple bizimle görüşmek istediler. Zaten her geldiklerinde kapımız onlara açık.” dedi.

Öğrencilerden Eda Karakılınç ise arkadaşları ile birlikte Yoksullara Yardım Haftası dolayısıyla bir proje düşündüklerini belirterek, “Projemizi Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye ilettik. Projemize destek verecekler. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini dağıtacağız. Bundan sonrada lise teşkilatı olarak belediye işbirliğiyle projelerimizi gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.