Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, çözüm süreci ile ekonomide yaşanan sıkıntıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletecek.

Mardin TSO Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek Türkiye’de devam eden çözüm süreci ile ekonomide yaşanan sıkıntıları kendisine iletecek. Mardin’in ve bölgenin sorunlarını Cumhurbaşkanına iletmek üzere TOBB olarak Erdoğan’la bir görüşme yapacaklarını belirten Tutaşı, "Mardin ve bölge ilgili projelerde kendisinden destek talep edeceğiz. Kendisine barış ve çözüm süreci hakkında bir rapor sunacağız. Ziyaretimizin Mardin adına çok olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyoruz. Cumhurbaşkanımız zaten Mardin’in ve bölgenin yabancısı değil. Kendisi döneminde başlatılan bir çözüm süreci var. Bu süreci devamı konusunda talep ve isteklerimizi kendisine ileteceğiz. Kendisinin sorunların çözümüne duyarlı kişiliğini biliyoruz" dedi.

Mardin TSO Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, TOBB heyeti ile birlikte 12 Aralık 2014 Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşecek.