Mardin’in Midyat ilçesinde emekliye ayrılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın (SYDV) Müdürü Orhan Günel’e veda yemeği düzenlendi.

Midyat’ta bir restoranda verilen veda yemeğe katılan Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Günel’in kendileri ile yaklaşık üç yıl çalıştığını söyledi. Kaymakam Bingöl, "Midyat’taki en zor müdürlüğü yaptı. Çeşitli kademelerde görev aldı. Vakıf konusunda bu kadar hassas olunca bizimde en çok kahrımızı da vakıf müdürü ile vakıf personeli çekti. Ben Orhan beyi vakur duruşundan ve sabırlı oluşundan dolayı çok memnun kaldım. Emekliliği döneminde de aynı başarılarının ve devamını dilerim" dedi.

Günel’e yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymak Bingöl günün anısına belge verdi.

Ardından söz alan SYDV Müdür Vekili Alaattin Bilgiç ise, yıllardır beraber çalıştıkları Orhan Günel ile çok fazla anılarının olduğunu söyledi. Bilgiç, "Vakfın yoğunluğu hepinizin malumu olduğu üzere yorucu ve stresli olduğu kadar çok hassas dengeler üzerine kurulu. Elimizden geldiği sürece en güzel şekilde beraber yürüttük. Bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını dileriz" diye konuştu.

Emekliye ayrılan Vakıf Müdürü Orhan Günel de, "Başta değerli kaymakamımız olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah herekse güzel bir gelecek ve emeklilik nasip etsin" şeklinde konuştu.