AK Parti Mezitli Viranşehir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı, Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Referandum çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığı, Viranşehir SKM ofisinin açılışını gerçekleştirdi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın katılımı ile gerçekleşen açılış törenine halkın ilgisi yoğundu.

Törende konuşan İlçe Başkanı İhsan Gültekin, yoğun katılım karşısında mutlu olduğunu ifade ederek, "Ne mutlu ki, böyle bir davaya hizmet etmenin gururu içerisindeyiz. AK Parti Mezitli olarak gece gündüz demeden davamız için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir kez daha gördük ki, AK Parti Mezitli büyük bir teşkilat, davamıza sahip çıkan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Anayasa değişikliğine ilişkin 18 maddenin neler getireceği hususunda halkı bilgilendiren Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mezitli teşkilatının çalışmalarından memnun olduğunu dile getirerek, "Bu gün burada bulunan ve bütün bu organizasyonlara emeği geçen dava arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Mezitli İlçe Teşkilatı yaptığı çalışmalarla ve yoğun temposuyla davasına sahip çıkıyor. Bu davada bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.