Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla Huzurkent ve Mesudiye mahallelerinde iki iftar çadırı kurdu. İki merkezde kurulan iftar sofralarında, yüzlerce vatandaş iftarını açtı.

Akdeniz Belediyesi ramazan ayı süresince, Mesudiye Mahallesi Eski Semt Pazarı’nda ve Huzurkent Cumhuriyet Meydanında kurulan iftar sofralarında vatandaşları buluşturacak. Vatandaşlar, kurulan iftar sofrasının ilkinde, 3 farklı menüden oluşan yemekle oruçlarını açtılar. İftar yemeğine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, ramazan ayında kendilerini unutmayan Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, "Ramazan ayı, paylaşmanın, dayanışma ve sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu kutsal aylardan bir tanesidir. Ramazan ayı küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesi gereken en hayırlı aydır. Bu bağlamda Ramazan ayı süresince iftar sofralarımızda vatandaşlarımız ile buluşacağız. Tüm halkımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyor, kurulan iftar sofralarımıza vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.