Tarsus iBelediye Başkanı Şevket Can, Türk Eğitim-Sen Tarsus Şubesi’ni ziyaret etti.

Türk Eğitim-Sen Tarsus Şube Başkanı Necmettin Ellibin, bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasını isteyerek, “Birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız oluyor, sorunlarımızın çözümü noktasında önemli bir istişare oluyor. Türk Eğitim Sen ailesi olarak sık sık bir araya gelerek birbirimizi tanımamız gerektiğine ve bu camianın birlikteliğine inanıyoruz. Ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Can ise kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte Tarsus’a hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi. Can, “Bizim bugün bu kenti yönetmemizde buralara gelmemizde öncelikle Tarsuslu vatandaşlarımızın duası ve desteği var. Tabi bütün teşkilatlarımızın, teşkilatlarımıza gönül vermiş bütün yönetici ve üyelerimizin ve hepinizin katkısı vardır. Öncelikle bu katkınızdan ve yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sıkıntınızı biliyoruz, sıkıntınız sıkıntımız, derdiniz derdimizdir. İnşallah elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa dün olduğu gibi bugün ve yarında yanınızda olacağız. Bu birliği ve beraberliği hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ve Tarsus Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz’ın hazır bulunduğu toplantıda Başkan Can’a Belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.