Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası yarı finalinde bugün Adana ASKİ ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni desteklemek için Mersinlileri maça davet etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kocamaz, "Kentimizde düzenlenen ve 8 takımın katıldığı Kadınlar Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktık ve ilk 4 takım arasında yer aldık. Kıyasıya bir mücadelenin ardından, yarı finale çıkan oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. İnşallah bugün komşumuz Adana ASKİ ile Servet Tazegül Spor Salonu’nda saat 20.15’de yapacağımız yarı final maçını da kazanarak, finale adımızı yazdıracağız" dedi.

Bu akşam yapılacak maçta, taraftarın desteğine de ihtiyaçları olduğunu ifade eden Kocamaz, “Taraftarlarımızın ulaşımını sağlamak için saat 19.00’da Forum Alışveriş Merkezi Havaş durağından ve Edip Buran Spor Salonu önünden servis kalkacak. Bütün sporseverlerimizi bu önemli müsabakada takımımıza destek vermeye davet ediyorum. Bu akşam inşallah Adana ASKİ karşısında alacağımız galibiyet sonrası, 28 Aralık 2014 Pazar günü final müsabakasında Türkiye Kupası’na ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.