Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlediği ‘3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da top koşturdu.

Toroslar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8.’si düzenlenen ‘3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ devam ediyor. Mersin’de 25 resmi kurumun katıldığı ve 4 grupta oluşan turnuvada, bir üst tura çıkmak isteyen kurumların karşılaşmaları oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Korukent Mahallesi Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi ile Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi’nde oynanan ve 70 golün atıldığı ilk hafta maçlarına, vatandaşlar ve kurum personeli de yoğun ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Toroslar Belediyesi-Emniyet Müdürlüğü karşılaşmasında kurumunu temsilen kendisi de forma giyerek turnuvada yer olan Toroslar Belediye Başkanı Tuna, gösterdiği performansla takım arkadaşlarına destek verdi. Müsabakalar öncesinde kurum takımlarının oyuncularıyla da sohbet ederek, başarılar dileyen Başkan Tuna, turnuvanın fair play çerçevesinde devam ettiğini söyledi. Turnuva ile amaçlarının kurumlar arasında diyaloğu daha da arttırmak olduğunu ifade eden Tuna, tüm futbolseverleri maçları izlemeye davet etti.