Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediye hizmetlerini planlı ve programlı bir şekilde mahallelere ulaştırdıklarını söyledi.

İmambekirli, Senir ve Nuru mahallelerini ziyaret eden Başkan Turgut, imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirterek, “Mahalle mahalle yaptığımız teknik gezilerimizde vatandaşlarımızın taleplerine ve sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere bir yandan çözüm üretirken, diğer yandan da halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına doğru tespitlerle çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Elimizden geldiğince, talep ve şikayetlerini ileten insanlarımıza yardımcı oluyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın sorun, sıkıntı ve talepleri bizi korkutmuyor. Tersine sorunların tespit edilememesi bizi korkutuyor. Tespiti yapılan sorunlara çözüm önerileri bulmak daha kolay bir hale geliyor. Asıl sorun tespit edilmeyen, haberdar olmadığınız durumlar. Bu tür durumlarda sorun, sıkıntı veya problem çok küçük iken tespit edilemediği için çözüm bulunamıyor, daha büyük sıkıntılara sebep oluyor. Biz Silifke sınırları içerisinde her ne sorun olursa olsun vatandaşlarımızın dertleri ile dertleneceğiz, imkanlarımız ölçüsünde çözümler üreteceğiz. İmkânlarımızın ve yetkimizin olmadığı yerde tüm kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek için yol göstereceğiz” dedi.

Merkez mahallelere hangi hizmeti veriyorlarsa kırsal mahallelere de aynı hizmeti götüreceklerini söyleyen Turgut, şunları kaydetti:

“Kentimizi, mahallelerimizi ve sokaklarımızı halkımızın ihtiyaçlarına göre düzenliyoruz. Sizlerle iç içe olmamız, kentimizin de gelişimini olumlu etkiliyor. Mahallelerimizin eksikliklerini yerinde görerek, çözümü için ekibimizle birlikte yerinde görüyor ve planlamalar yapıyoruz. Yeni yollar açarken, stabilize yolların bakımını yapıyor, asfalt olmayan yollarımızı da sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Kısacası kentimizin sorunlarını gerçek sahiplerinden öğrenerek çalışmalar yapmış oluyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”