Mersin’in Erdemli Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında, Akdeniz Mahallesinde yolları da sıcak asfaltla kaplıyor.

Asfalt çalışmalarına ilişkin yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, planlı ve programlı şekilde sıcak asfalt hizmetini sürdürdüklerini belirtti. Başka kurumlarca yapılan alt yapı çalışmalarının biten yerlere anında sıcak asfaltı serdiklerini belirten Başkan Tollu, bu yıl Erdemli sınırları içerisinde sıcak asfaltla tanışmamış mahalle bırakmayacaklarını dile getirdi. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt hizmetlerine hız vereceklerini ifade eden Tollu, “Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalktık. Bütün eksiklikler tespit edilmiş durumda ve çok yakında hepsini çözüme kavuşturacağız. Bu konuda vatandaşlarımızdan biraz sabırlı olmalarını bekliyoruz. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götüreceğiz” dedi.

Erdemli’nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Tollu, bunun için ciddi bir gayret sarf ettiklerini, bu çalışmaların da bu amaca hizmet ettiğini sözlerine ekledi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yol açma, genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarının birçok mahallede eş zamanlı devam ettiğini bildirdi.