Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından yapımı devam eden kapalı pazar yeri ve otopark bitme aşamasına geldi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, pazar yeri ve otoparkın Kasım ayında hizmete gireceğini bildirdi.

Başkan Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, kapalı pazar yeri ve otopark yapımında sona yaklaşıldığını belirtti. Erdemli’de halk pazarlarının artık sokak aralarında değil kapalı pazar yerinde kurulacağını dile getiren Tollu, “Sokaklar bundan böyle rahat bir nefes alacak. Ayrıca kapalı pazar yeri ve otopark alanının hizmete girmesiyle vatandaşın ve pazarcı esnafının rahat bir ortamda alışveriş yapması sağlanacak” dedi.

Kapalı pazar yeri ve otoparkın Erdemli tarihinde bir ilk olacağını ifade eden Tollu, kapalı pazar yerinin normal pazar işlevinin dışında haftada bir gün köylü üretici pazarı olarak da hizmet vereceğini kaydetti. Bu tür hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Tollu, “Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bu hizmetler tamamen belediyenin kendi imkanları ile gerçekleştirdiği hizmetlerdir. Bu hizmetlerin devam edeceğini, dur durak bilmeden daha da katlanarak sürdürüleceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bundan sonra daha güçlü bir Erdemli Belediyesi ve bu doğrultuda daha güçlü bir hizmet atağı olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kapalı pazar yeri ve otoparkımız Erdemli’mize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kulanda.