Mersin’in Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arpaçbahşiş Mahallesi’nde parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, Erdemli tarihinin en büyük parke yol atağının son 5 yıl içerisinde gerçekleştiğini ifade ederek, tüm Erdemli halkına yapılan hizmetlere sahip çıkılması yönünde çağrıda bulundu. Erdemli’nin birçok yerini parke yol ve kaldırımlarla süslediklerini ifade eden kaydetti. Tollu, son 5 yıl içerisinde ilçe merkezinde özellikle altyapısı biten her yeri parke ile döşeyerek hizmete açtıklarını ifade eden Tollu, “Parke ve asfalt yol yapımı bizim işimiz, bu konuda hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz. Hem yeni parke yol çalışmaları yapıyoruz hem de deforme olmuş parke yolları yeniliyoruz. Bu doğrultuda her bölgeye parke yol çalışması uygulamaya çalıştık. Bugün Erdemli tarihinin en çok parke taşı ve kaldırımı döşenmiştir. Bu konuda Erdemli rekorunu kırdık. Şimdi bu hizmetlerimizi belediyemize yeni bağlanan mahallelere de götürüyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz Allah’ın izniyle pırıl pırıl olmaya devam edecek” dedi.

Tüm okullara, camilere, Kuran kurslarına ve mezarlıklara da parke hizmetini ulaştırdıklarını dile getiren Tollu, hizmetlerinin süreceğini sözlerine ekledi.