Türkiye Modern Pentatlon Federasyonunca Erdemli’de düzenlenen kulüpler arası pentatlon yarışması ödül töreni Tömük’de gerçekleştirildi.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu, bu yıl pentatlon müsabakalarını Erdemli’de düzenledi. Tömük’de geçekleşen ödül töreninde Federasyon Başkanı Yaşar Akşin, geldikleri günden bu yana kendilerine destek veren ve ev sahipliği yapan Erdemli Belediyesine teşekkür etti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya katkılarından dolayı bir plaket takdim eden Akşin, "Bizlere, bu sporun gelişmesi adına destekte bulunan başkanlarımızın olması bizleri mutlu ediyor. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Tollu ise Erdemli’nin tanıtılması, ev sahipliğinin, misafirperverliğinin gösterilmesi adına bu müsabakaların Erdemli’de yapılıyor olmasının önemine değindi. Türkiye Pentatlon Federasyonuna bu yıl Erdemli’yi tercih etmelerinden dolayı, kendilerine bu fırsatı vermelerinden dolayı teşekkür eden Tollu, Erdemli’nin tüm konuklara kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Kendileri için önemli olanın ilçenin tanıtılması ve gelişmesi olduğunu vurgulayan Tollu, “Burada bulunan tüm konuklarımızı her zaman eş dostları ve aileleri ile birlikte Erdemli’ye davet ediyorum. Bu bir başlangıçtı. Umarım konukseverliğimizden memnun kalmışsınızdır. Gelin hep birlikte bu güzel ilçenin gelişimine katkıda bulunalım ve bu gizli hazineyi el birliği ile gün yüzüne çıkaralım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri verildi.