AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, referandumda Mezitli’de yüzde 50’nin üzerinde evet çıkacağını belirterek, “Mezitli halkı hizmeti hizmetin kaynağından alabilmek için 16 Nisan günü kararını evet olarak verecektir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması çalışmalarını hızlandıran AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığı, ziyaretlere devam ediyor. AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile birlikte kurumları ziyaret eden Mezitli İlçe Başkanı Gültekin, AK Parti Mezitli Kurucu İlçe Başkanı Serdar Akyurt’u ziyaret ederek, referandum süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette, Mezitli’de yüzde 50’nin üzerinde evet çıkacağını dile getiren Gültekin, “Mezitli halkı artık hizmet istiyor. Artık vatandaşlarımız bilinçlendi ve biz inanıyoruz ki Mezitli halkı hizmeti hizmetin kaynağından alabilmek için 16 Nisan günü kararını evet olarak verecektir. İktidar partisinin Mezitli ve Mersin’de hakim olması demek, Mersin’in marka kent, Mezitli’nin ise ayrı bir yapıya ve düzene kavuşması demektir” dedi.

Daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Gültekin ve Milletvekili Taşkın, Bölge Müdürlüğü çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Öte yandan, İlçe Başkanı Gültekin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Mersin ziyaretini de değerlendirdi. Bakan Soylu’nun referandum öncesinde çok verimli toplantılar gerçekleştirdiğini vurgulayan Gültekin, “Sayın İçişleri Bakanımızın binlerce kişi karşısında yaptığı tarihi konuşma bizleri çok etkiledi. Bilgi birikimlerini bizlere ve oradaki kalabalığa en doğru biçimde aktardı. Bizler her zaman devlet büyüklerimiz gibi bu ülkenin bekası için çalışan neferler olarak, onların izinden gitmeye devam edeceğiz. Sayın Soylu’nun Mersin’de gerçekleştirdiği programların hepsinde yoğun katılım olması, kendisine duyulan sevgi ve saygının en açık göstergesidir. Bu anlamda başta Mezitli Teşkilatımız Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımız olmak üzere, tüm teşkilat üyelerimize ve Mersinlilere Danışma Meclisi’ne katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.