Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ramazan ayının ikinci gününde ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ daire başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kocamaz, yemekte yaptığı konuşmada, ramazan ayının herkese hayırlı olmasını dileyerek, “İstedik ki sizlerle hemen ramazanın başında bir araya gelelim ve ramazanı hep birlikte karşılayalım. Huşu içerisinde ibadetlerimizi yapmak üzere böyle bir birlikteliği oluşturalım istedik. İnşallah hep birlikte huzur içerisinde, barış içerisinde memleketimize hizmet yolunda ilerleyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bugüne kadar gösterdiğiniz gayretler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mersin halkı adına sizlere Allah razı olsun diyorum. İnşallah bundan sonra yapacağımız hizmetlerle de Mersin halkının mutluluğunu hep birlikte artıracağız” şeklinde konuştu.

İftar yemeğinde bulunan ilçe belediye başkanlarına ayrıca teşekkür eden Kocamaz, “Bütün ilçelerimizde, siyasi parti ayrımı yapmadan uyum içerisinde Mersinlilere hizmet verme gayreti içerisindeyiz. Zaten önemli olan vatandaşa hizmetse bunun ilçe belediyesi ya da Büyükşehir Belediyesi olması önemli değil. Önemli olan vatandaşlarımızın mahalli müşterek ihtiyaçlarını gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek ve onların mutluluğunu artırabilmek. Ben hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi havuz başında gerçekleştirilen iftar yemeğine, Başkan Kocamaz ile eşi Hatice Kocamaz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, daire başkanları ve meclis üyeleri katıldı.