Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) üyeleri, TÜGİK İş Zirvesi’ne katılan Türkiye’nin dört bir yanından iş adamlarına Mersin’in yatırım fırsatlarını anlattı.

Mersin GİAD’dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından Antalya’da İş Zirvesi düzenlendiği bildirildi. Türkiye’nin ilk genç iş adamları konfederasyonu olan TÜGİK’in İş Zirvesi’ne, ülke genelindeki GİAD’lara üye 500’den fazla iş adamı katılırken, Mersin GİAD da Alper Gürsoy başkanlığındaki 15 kişilik heyetle temsil edildi.

Mersin GİAD Başkanı Gürsoy, İş Zirvesi’ne ilişkin yaptığı açıklamada, hazırlıkları aylardır süren TÜGİK İş Zirvesi’nin, yurdun dört bir yanından yüzlerce iş adamını buluşturduğunu kaydetti. Aynı zamanda TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı olan Gürsoy, beraberindeki Mersin heyetiyle birlikte zirvenin gündüz bölümündeki oturumlarda ünlü sanayici ve iş adamlarını dinleme fırsatı bulduklarını belirtti. Türkiye’nin en güçlü şirketlerinin yönetim kurulu başkanları ve CEO’ları ile siyaset ve medya dünyasının tanınmış isimlerinin konuşmacı olarak katıldığı oturumlarda, Türkiye ekonomisinin dünü, bugünü ve geleceğinin masaya yatırıldığını aktaran Gürsoy, “Tecrübeli iş adamlarının, hayat hikayeleriyle renklendirdiği oturumlardan arta kalan zamanlarda ikili temaslarda, ticari görüşmelerde bulunuldu. Bu temaslar, bizim açımızdan da son derece verimli geçti. Mersin heyeti olarak zirvede, Türkiye’nin hemen her bölgesinden gelen iş adamlarıyla yatırımlar ve ticari işbirlikleri üzerine görüşmelerde bulunduk. Kendilerine Mersin’deki yatırım fırsatları hakkında da bilgi verdik. Son derece samimi, keyifli ve verimli görüşmelerin yapıldığı zirvenin, ülkemiz ekonomisine de önemli katkı sunacağına inanıyoruz. TÜGİK büyük ve güçlü bir aile olduğunu yılın bu en büyük İş Zirvesi’yle bir kez daha gösterirken, Mersin GİAD olarak bu ailenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.