Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü’nde düzenlenen olağan genel kurulda başkanlığa yeniden seçilen Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Çakacak, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Mersin İdmanyurdu’nun kenti Spor Toto Süper Lig’de başarıyla temsil ettiğini dile getiren Çakacak, kulübün Mersin’in önemli bir markası olduğunu ve elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabarttığını ifade etti. Yeni oluşturulan yönetim kurulunun takımımızı hak ettiği yere taşıyabilmek için elinden geleni yapacağına inandığını vurgulayan Çakacak, Mersin’de yaşayan herkesin Kırmızı-Lacivertli camiaya destek olması gerektiğinin altını çizdi.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Çakacak’a tanıtarak, gelecekteki projeleri ile ilgili Çakacak’a bilgi verdi. Yöneticiler Senan İdin, Sabri Tekli, Ahmet Turan Serttaş, Hikmet Kaya, Beşir Acar, Sedat Aydöner ve Metin Yıldıran’ın katıldığı ziyaret, futbol konulu sohbetin ardından sona erdi.