AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ile yaptığı görüşmeler sonucunda, Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü’ne toplam bin kadro daha verilmesi konusunda mutabakata vardıklarını bildirdi.

AK Parti Milletvekili Bozkurt, yazılı bir açıklama yaparak, Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Bakan Çelik ve Bakan Yardımcısı Etyemez ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini bildirdi. Bozkurt, “Görüşmeler neticesi Çalışma Bakanlığı’nın Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında eleman temin etme konusunda Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen kadroya ek olarak ilk etapta 500, sonraki süreçte 500 kadro daha verilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Tüm Mersinli hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Silifke ilçesinde bir İŞKUR şubesi açılması konusunda da talepte bulunduklarını belirten Bozkurt, “İŞKUR İl Müdürlüğümüz bürokrasiyi azaltmak, vatandaşlara daha hızlı ve iyi hizmet verebilmek ve zaman israfını önlemek adına Silifke ilçemize bir şube açılması hususunda Çalışma Bakanlığımızdan talepte bulunmuş, Sayın Bakanımızdan bu konu hakkında ricalarımız olmuştur. Sayın Bakanımız yetkili mercilere talimat vermiş, en kısa zamanda İŞKUR Silifke Şubemiz faaliyete geçecektir. Mersinimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.