Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, mahalle muhtarları, yapılan hizmetlerden son derece memnun.

Akdeniz Belediyesi’nin merkez mahallelerdeki yenileme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Çankaya, Camişerif ve Msudiye mahallelerinde bulunan parke taşı ve asfalt çalışmaları da hızla devam ediyor. Yatırım kapsamında olmasa bile ekipler mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda hareket ederek daha iyi hizmet sunmak için gece gündüz çalışıyor.

Çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden Çankaya Mahalle Muhtarı Abdurrahim Saygın, ekiplerin gece gündüz görevlerinin başında olduğunu, bu nedenle kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi. İş yoğunluğu nedeniyle zaman zaman gecikme olduğunu, ancak çalışmaların yürüten ekiplerin kendileriyle sürekli diyalog halinde olduklarını ifade eden Saygın, "Mahallemize istediğimiz her şeyi yapıyorlar. Hizmetlerden çok memnunuz. Esnaflarımızda biraz sabır göstersin. İş yoğunluğu nedeniyle biraz gecikme yaşanabiliyor. Ama bu günlük işlerimizi çok fazla etkilemiyor. 10 gün içerisinde çalışmalar tamamlanacak. Mahallemizde bir sorun yok" dedi.

Mesudiye Mahalle Muhtarı Osman Kütük ise ekiplerle birlikte koordinasyonlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, çalışmaların aksamadan devam ettiğini kaydetti. Kütük, "Çok fazla iş yükü var. Mesudiye’de olduğu gibi her mahallede hummalı bir çalışma var. Bu çalışmalarla hem mahallemiz güzelleşiyor hem de esnaflarımız rahat bir nefes alıyor. Yoğunluktan dolayı bazı gecikmeler oluyor. Ama bunu da en kısa sürede telafi ediyorlar" diye konuştu.