Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen’i ziyaret ederek, Baro başkanlığına yeniden seçilmesi dolayısıyla kutladı.

Baro Başkanı Antmen’i makamında ziyaret eden MTSO Başkanı Aşut’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Kısa, Ufuk Maya, Ekrem Sağlam ve MTSO Hukuk Danışmanları eşlik etti. Mersin Baro Başkanı olarak yeniden seçilen Antmen’e başarılar dileyen Aşut, seçimlerin demokrasi şöleni içinde geçmesinin ülke demokrasisi ve Mersin için çok önemli olduğunu vurguladı. Mersin Barosu’nun, MTSO gibi kentin önemli ve öncü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunun altını çizen Aşut, Mersin’in sosyal ve ekonomik sorunlarının tespiti ve aşılması adına ortaya konacak olan her projede Mersin Barosu ile uyum içinde çalışmaktan mutlu olacaklarını söyledi.

Baro Başkanı Antmen de hizmet için bu göreve geldiklerini kaydetti. Rekabetin sadece sandığa kadar devam etiğini dile getiren Antmen, seçimden sonra camialarının ideolojileri bir kenara bıraktığını ve hukuk temelinde hizmet vermek adına birleştiğini ifade etti.