Mersin’in Mut ilçesinde, içkili mekanlara yönelik huzur ve belge kontrol operasyonu yapıldı.

Huzurun ve güvenin artması, halkın refahını bozan olumsuzlukların önüne geçmek ve herkesi önceden uyararak, kontrol altında tutmak ve eksik belgesi olanları tespiti için içkili mekanlara emniyet müdürlüğü, mal müdürlüğü, zabıta, SGK, Tedaş, gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü ve sağlık personelinin katıldığı operasyon düzenlendi.

Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen huzur ve güven operasyonunda 9 içkili mekan denetlendi.

Mut Emniyet Müdürü Murat Güney, “İlçemizde huzur ve güvenin artması, olumsuzlukların önüne geçilmesi, halkın refahını bozan ve rahatsızlık edilmesini ve herkesi önceden uyararak, kontrol altında tutmak, halkın polisle olan güvenini arttırmak, polisinde vatandaşın yanında olduğunu pekiştirmek için, huzur ve güven operasyonumuz halkın mutluluğu ve huzuru için yapılmıştır” dedi.

Bu operasyonların zaman zaman devam edeceğini ifade eden Güney, “Polisin vatandaşımızın yanında olduğunu pekiştirmek ve rahatsız olduğu konularda yardımcı olduğunu göstermek adına yapılmış bir operasyon olmuştur. 155 polis imdat hattı 24 saat hizmet vermektedir. İlçenin huzuru polisin bu tür operasyonlarıyla daha da üst seviyelere taşınmasında önemli bir adım olacaktır” diye konuştu.