Yenişehir ilçesinde bulunan İlkokul Müdürleri Ödül Kriterleri Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantısı, Aydınlıkevler İlkokulu Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya, Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, Şube Müdürü Mustafa Bakkal, ilçe ilkokul müdürleri, ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Bilim Sanat Merkezi Müdürü ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü katıldı. Toplantıda, Milli Eğitim çalışanları ödül kriterleri görüşüldü.

Toplantıda konuşan Kaymakam Dr. Özarslan, "Milli Eğitim çalışanlarını ödüllendirme kriterlerini okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin önerilerini de dikkate alarak belirledik. Eğitim ve öğretimde fiziki açıdan en yeni binalara-dersliklere, en modern ders araçlarına sahip olunsa da asıl olan öğretmenlerin idealistliğidir, adanmışlığıdır, coşkusudur ve öğretme aşkıdır. Öğretmenlerde ve okul yöneticilerinde bu aşkı bu yangını başlatacak küçük kıvılcımlardan bir tanesinin de ödüllendirmeler olduğuna inanıyoruz. Ödüllendirme kriterlerimiz açık, şeffaf ve ulaşılabilirdir. Bu kriterleri sağlayanları hemen ödüllendireceğiz” dedi.