PTT Adıyaman Başmüdürü Ali İrfan Gönül, 1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuur ile hizmet eden bir kuruluş olduklarını vurguladı.

PTT’nin kuruluşunun 174. yıl dönümünü kutladıklarını belirten Gönül, "Yeni hizmet organizasyon yapılması ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi olarak hizmet yolculuğunu sürdürdüklerini dile getiren Ali İrfan Gönül, evrensel standartların üzerine hizmet vermeyi temel ilke edindiklerini ifade ettik.

Gönül şunları söyledi:

"PTT’nin dünyada haberleşme alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda, hatta bir adım önde takip ederek uygulamaya koyduğunu kaydetti.

Gönül, “Kuruluşumuz ülkemizin en ücra belde ve köylerine kadar örgütlenmiş yapısıyla en yaygın hizmet veren kamu kurumlarının başında gelmektedir. İlimizde 4 merkez, 18 şube, 19 acente ve 15 pttmatik ile hizmet vermekte, hizmeti halkımızın ayağına götürmektedir.

Her sene olduğu gibi bu sene de kuruluşumuzun kuruluş yıldönümü coşku ile kutlamaktayız.

Adıyaman il merkezinde 23 Ekim 2014 tarihinde Atatürk anıtına çelenk konulacak ve Adıyaman PTT Merkez Müdürlüğümüzde işlem yapan 174. müşterimize çeşitli hediyeler takdim edilerek, kuruluşumuz yıldönümü program dahilinde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır.

Kuruluşumuz her geçen gün müşterisine yeni hizmetler sunarak hizmet yelpazesini genişletmektedir.

Son dönemde; Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-imza, Pttcell, Pttsigorta yeri (kasko, zorunlu trafik, dask, hayat sigortası), Pttaltın (gram altın, çeyrek altın) ve Adıyaman Belediyesi Su Tahsilatı yeni hizmetlerimiz arasında yer almaktadır” dedi.