Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Tarsus ilçesi ve Yenice’de cadde ve sokaklarda asfalt çalışması yaparak yolları yeniledi.

Büyükşehir belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Tarsus ve Yenice’nin muhtelif cadde ve sokaklarında yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Yenice’de Atatürk, Doktor Devlet Bahçeli, Uğur Mumcu ve Yenice Mahalleleri, Yavuz Sultan Selim Caddesi, 1135 Sokak, Kavaklı Mahallesi’nde 2450, 2466, 4082 numaralı sokakları ile Tarsus Kırklartepesi 3679 Sokak, Kasımekenler Bulvarı, Genç İzzet Caddesi’ne toplam 4 milyon 49 bin 180 ton/kg asfalt döküldü.

Yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Cadde ve sokaklar bir kentin aynasıdır. Yollar modern bir görünüme kavuşmadığı sürece, o şehrin gelişmesinden söz edemeyiz. Bu nedenle, ekiplerimizin yapmış olduğu tespitler ile halkımızdan gelen şikayetleri de değerlendirerek kent genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt atağımız devam ediyor” dedi.