Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yönetici ve çalışanlara yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri sürüyor.

Hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğin arttırılması amacıyla gerçekleştirilen seminerler kapsamında, Kişisel Gelişim ve Yönetim Sistemleri Uzmanı Dr. Necmettin Karakuş tarafından, belediye yönetimi ve çalışanlar için iki ayrı seminer verildi. İki gün süren seminerin ilk ayağı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yönelik yapıldı. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda, Dr. Karakuş’un, ‘Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi ve Protokol Yönetimi’ konusunda verdiği eğitim seminerine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da katıldı. Sunumu sinevizyon eşliğinde yapan Dr. Karakuş, protokol kurallarının amacının, bireysel, kurumsal ve ulusal onuru ve saygınlığı korumak olduğunu vurguladı.

Başkan Tuna, seminerin ardından Dr. Karakuş’a bir teşekkür plaketi verdi. Tuna, burada yaptığı konuşmada, tüm çalışanlarıyla bir aile gibi olduklarını kaydederek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla hizmet içi eğitim seminerlerine önem verdiklerini söyledi.

Dr. Karakuş, seminerin ikinci ayağında ise belediye personeline ‘Kurum Vatandaşlığı ve Pozitif Yaşam Becerileri” konulu bir eğitim verdi.