Mersin Valisi Özdemir Çakacak’a ‘hoş geldin’ ziyaretleri sürüyor. Vali Çakacak, bu kapsamda, kentteki oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını kabul etti.

Mersin Gazi ve Şehit Asker Ailelerine Yardım Derneği Başkanı Suna Ünlüselek, şehit aileleri ile birlikte Vali Çakacak’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakacak da “Şehit ailelerimizin aziz şehitleri bizlere emanettir, her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Çakacak daha sonra Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Dursun Göktaş ile Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Göktaş’tan odanın çalışmaları hakkında bilgi alan Çakacak, ziyaretlerinden dolayı Göktaş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Göktaş da Çakacak’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar ile 14 meslek odasının başkanları da Vali Çakacak’ı ziyaret etti. Atar ve oda başkanlarından çalışmaları hakkında bilgiler alan Çakacak, ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür etti. Atar ve beraberinde oda başkanları da Çakacak’a görevinde başarılar dilediler.