Muğla’nın Milas ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından bir iftar yemeği verildi. Milas Sakarya Okulu bahçesinde yapılması planlanan ancak yağmur nedeniyle okul içerine alınan iftara yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, partinin bazı il yönetim kurulu üyeleri, Milas’taki resmi kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, gaziler, çok sayıda mahalle muhtarı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, MHP Milas İlçe Başkanı Sinan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticileri, AK Partili Milas Belediye Meclis Üyeleri ve partili/partisiz vatandaşların katıldığı iftar yemeği, okulun bahçesinde yapılacaktı ancak yağışlı hava nedeniyle okul binası içine alınarak, koridorlarda ve sınıflarda yapıldı. İftar saatine çok az bir süre kala hava koşullarının düzelmesiyle okul bahçesine de masalar kurularak, vatandaşların iftarını açmaları sağlandı.

Aşırı izdiham nedeniyle kimi vatandaşlar kamyonet kasasında, otomobillerin üzerinde hatta ağaçların altında iftar yemeğini yemek zorunda kalırken, okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dua ile başlayan iftar yemeğinde kısa bir teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Levent Akyer, yağmur nedeniyle yaşanan karmaşa için özür dilerken; “Her şeye rağmen bu akşam bizimle burada bir arada bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. 12 ayın sultanı olarak kabul ettiğimiz Ramazan ayının tüm bereketi üzerinize olsun. İnşallah bu ayın sonunda karşılayacağımız Ramazan Bayramı’nın da ülkemize, milletimize huzur-sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Düzenlenen iftar yemeği, okul bahçesinde dağıtılan lokma ile son buldu.