AK Parti Yatağan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde delege seçimleri yapılan Yatağan AK Parti’de ekim ayı ilçe danışma kurulu toplantısı da yapıldı. Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç, il yöneticisi Seyit Nur Gün, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri, ilçe yöneticileri ve delegeler katıldılar. Sunumunu Yasin Çamcı’nın yaptığı ilçe danışma kurulu toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda açılış ve selamlama konuşması yapan AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç; “Geçtiğimiz günlerde 5. Olağan Kongre için delege seçimlerimizi yaptık. Bugün de ilçe danışma kurulumuzu yaparak neler yapabiliriz bunları konuşuyoruz. Yaptığımız delege seçimlerinde, sıradan bir delege seçiminden ziyade AK Parti’yi en iyi şekilde temsil edecek kişileri seçtik. Kongre sürecini en iyi şekilde tamamlayıp partimizi Türkiyemiz’de olduğu gibi Muğlamız’da da iktidara taşımak olacaktır. Bu delegelerle yapacağımız çalışmalar ile AK Parti’yi Muğla’da ve ilçemizde en yüksek oy oranına çıkarmayı hedefliyoruz. Yerelde iktidar olmamamıza rağmen ilçemize büyük yardımlarla buluşturduk. Türkiye’nin kendi sınıfında en büyük altıncı okulu olan METEM’i, köprülü kavşağı ve Fatih Ortaokulu’nu yaptık. Bundan sonraki amacımız ve yatırım hedefimiz ilçemizin yeni bir adliye binası ve emniyet müdürlüğüne kavuşmasıdır. Bunun için gerekli çalışımlarınız devam ediyor. Yeni yapılacak olan 100 yataklı Yatağan Devlet Hastanemizde ise proje aşamasına gelindi. Yaptığımız ve yapacağımız tüm yatırımlar Yatağanımız’a hayırlı olsun. İnşallah gelecek seçimlerde AK Parti’yi Yatağan’da yerelde iktidara taşırız. Bunun için hepimizin canla başla çalışması gerekiyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Yatağan İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Kavaklıdere eski belediye başkanı Nuray Bozyer’e göndermede bulunarak; “Gerçek AK Partili olun. Kavaklıdere’deki eski belediye başkanı gibi aday gösterilmeyince gidip CHP’ye MHP’ye gidip oy istemeyin. Davanıza partinize sahip çıkın. Elinizi taşın altına koyun” dedi.

Konuşmasına devam eden Nihat Öztürk; “İyi sizler AK Partili arkadaşlarımız varsınız, yoksa bizim çalışmalarının hiçbir anlamı yok. Delege seçimlerimizi yaptık bunun ardından böyle kalabalık bir katılım ile ilçe divanımızı yapıyor olmamız anlamlı. Muğla AK Parti olarak delege seçimleri sürecimiz 15 Eylülde başlamıştı. 15 Eylülde yapmış olduğum basın toplantısında bu başlangıcın bizim için sadece delege seçimi değil 7 Hazirandaki seçimlerin hazırlıklarının başlangıcı olduğunu söylemiştim. 15 Eylülde hem delege seçimlerini hem de 7 Haziranda yapılacak olan genel seçim çalışmalarını başlattık. 14 Ağustos 2001 yılında kurduğumuz AK Parti ve yaptıklarımız ortada, biz her ne kadar mütevazı davranıp yaptıklarımızı anlatmasakta halkımız bunları görüyor. Biz gelecekle ilgili yapacaklarımızı anlatırken bu 13 yıllık sürede yaptıklarımızın çok anlamı var. Delege seçimleri bizim için çok önemli, delege seçilen arkadaşlarımızın bundan sonra katkı vermeleri gerekiyor. Nasıl olsa AK Parti %50’nin üzerinde oy alır demeyeceğiz, hepimizin daha fazla çalışması gerekiyor. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu 13 yıllık sürecin devamını sağlamak için ayrım yapmadan çalışmamız gerekiyor. Hepinize kongre heyecanında bir danışma toplantısı yaptığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe danışma kurulu toplantısı basına kapalı olarak devam etti.