Muğla’nın Seydikemer ilçesinde avdan dönmekte olan iki genç, şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında Seydikemer’e bağlı Seki Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye’nin Esenköy Mahallesinde elektronik işi yapan ve ehliyetsiz araç kullandığı iddia edilen Emrah Çullu (23), arkadaşı Okan Gökçetin (22) ile birlikte 48 GM 952 plakalı otomobiliyle avdan dönerken Karabel Köy Kent mevkisinde şerit ihlali yüzünden karşı yönden gelen Yakup Gülden (69) idaresindeki 48 D 8854 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, sürücü Emrah Çullu ve arkadaşı Okan Gökçetin hurdaya dönen otomobilde sıkışarak hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Gülden ile kamyonette bulunan eşi Abide Gülden (62) ve torunu Yakup Efe Gülden (12) ağır yaralı olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ARAÇTAN AV TÜFEĞİ VE VURULMUŞ TAVŞAN ÇIKTI

Araçta sıkışan gençlerin cesetleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yaklaşık 45 dakika süren çalışma sonucu çıkartılabildi.

Gençlerin bulunduğu araçtan av tüfeği, boş kovanlar ve avda vurulmuş tavşan çıktı. Emrah Çullu ve Okan Gökçetin’in cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

TARLAYA ÇALIŞMAYA GİDİYORLARDI

Kamyonet sürücüsü Yakup Gülden’in eşi ve torunu ile sabah erken saatte Dalaman’daki evlerinden çıkıp Yayla Çobansa Mahallesine tarlaya çalışmaya gittikleri öğrenildi. Üç yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.