Bodrum’da bir bankanın yeni hizmet binasının açılışına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, banka yöneticilerine “Bodrum’da kredi vermekten korkmayın” diyerek bankanın Bodrum’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Devlet Hastanesi Kavşağı’na taşınan özel bir bankanın Bodrum Şubesi’nin açılışına katıldı. Açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erten, Genel Müdürü Murat Dinç ile Genel Müdür Yardımcısı Meltem Etiz, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum iş dünyasının önde gelen isimleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi Başkan Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada, "Özellikle banka yöneticilerine şunu belirtmek istiyorum: Bodrum’da kredi vermekten korkmayın çünkü Bodrum’un yatırımcıları, kendi öz sermayesiyle kendi mülküne yatırım yapan insanlardır. Tahsil arazileri üzerine yapılan yatırım çok azdır bizde. Onun için Bodrum, gerçekten bugün turizmde Türkiye’nin bir markası olduysa, bu gerçek turizmcilerin yapmış olduğu yatırımlardır. Ben bu güzel şubenin hem Bodrum’daki arkadaşlarıma iş sahası açtığı için, hem Bodrum ekonomisine katkı sağladığı için ve özellikle Bodrum’un güzelliğini ve bizlerin kıymetini bilen değerli yöneticilere, bizlerle beraber bu güzel şubeyi açtıkları için kendilerine teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon da, "Eğer bir şube açılışına bir yönetim kurulu başkanı geliyorsa; demek ki o ülkede, o ilçede kuvvetlilik vardır. Bugün burada bir daha görüyoruz; Bodrum’un ekonomisinin ne kadar büyük olduğunu. Şu anda Muğla’da ödenen vergilerin yüzde yirmi üçü Bodrum’dan gidiyor. Vergi ödemede Türkiye 36’ncısı gibi ciddi bir sıradayız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kocadon, açılış kurdelesini keserek, banka yöneticileri, berberindekiler ve davetlilerle birlikte bankayı gezdi.