Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yaka Mahallesi’nde sergi alanı ve el sanatları atölyesi için destek sözü verdiği Yakalı engelli vatandaşlarla bölgede inceleme yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Yaka Mahallesi’ni ziyaret ederek engelli vatandaşların talepleri doğrultusunda bölgede yapılması planlanan sosyal alanlar ile ilgili incelemelerde bulundu. Ziyarette Başkan Kocadon’a Yaka Mahalle Muhtarı Halil Kıy ile Yaka’da yaşayan engelli vatandaşlar eşlik etti.

Geçtiğimiz günlerde Yaka’da yaşayan engelli vatandaşlar, Başkan Kocadon’u makamında ziyaret ederek Başkan’dan, yaptıkları el işi ve el sanatlarından oluşan çalışmalarını yaşadıkları bölgede sergileyebilecekleri sergi alanı ve el sanatları atölyesi konusunda destek istemişti. Elinden gelen desteği vereceğinin sözünü veren Başkan Kocadon, çok geçmeden Yaka Mahallesi’ni ziyaret ederek çalışmaları en kısa sürede başlatmak üzere bölgeyi inceledi. Yaka Muhtarlığını da ziyaret eden Kocadon, daha sonra mahalle kahvehanesinde engelli vatandaşlarla birlikte sohbet etti.

Engelli vatandaşların sosyal hayatta yer alabilmesi için gerçekleştirilen projelere elinden geldiği kadar destek olmaya çalıştığını ifade eden Başkan Kocadon, "Bu tür projeler beni çok umutlandırıyor. Bu vatandaşlarımızın gözlerindeki ışık bana mutluluk veriyor." dedi.