Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Eşen ve Seki civarındaki mahalle muhtarlarıyla ayrı ayrı bir araya gelerek yerel seçimlerden bu yana geçen 8 aylık süreyi değerlendirmeye aldı.

İlk toplantıyı Demirler Mahallesindeki Meva Petrol Dinlenme Tesislerinde yapan Başkan Yakup Otgöz, Kumluova, Karadere, Karaköy, Çukurincir, Gölbent, Dodurga, Boğaziçi, İzzettin, Eşen, Demirler, Yakabağ, Arifler, Minare, Çaykenarı, Kabaağaç, Alaçat mahallelerinin sorunlarını dinledi. Seydikemer Tüm Muhtarlar Derneği tarafından tertiplenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Hüseyin Turhan ile Fen İşleri Md. Vek. Hasan Karayılmaz ve İmar ve Şehircilik Müdürü Osman Şimşek de katılarak muhtarların sorularına cevap verdi. Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve İlçe Başkanı Salih Gümüş de muhtarların, elektrik ve telefon hatları ile ilgili taleplerini dinledi.

Bazı yol sorunlarının giderildiğini ancak bazı yol sorunlarının henüz giderilmediğini aktaran muhtarlar, mahallelerde başlatılan parke çalışmalarının ise memnun edici olduğunu dile getirdi. Yapılan toplantıda bazı muhtarlar eksiklerini bazı muhtarlar da yapılan hizmetler karşısında teşekkürlerini iletirken, Başkan Yakup Otgöz, yaptığı değerlendirmede “İlçemiz 61 mahalle ve iş makinelerimizi her bir mahallemiz için 3 gün ayırsak ki 3 günde zaten o mahallenin yolları bitmeyecek. 183 gün yani 6 ay yapıyor. Aciliyete göre hizmet veriyoruz ve mesela Kumluova ve Karadere’ye daha 1 kamyon malzeme dahi göndermedik. Çünkü mevcut çalışma yaptığımız dağlık mahallelerimizin sorunları çok daha fazla. Mahallelerimizin tümünde parke çalışmamız olacağı gibi, çocuk oyun grubu da yine tüm mahallelerimizde olacak. Aramızda İl Başkanımız da var, diğer sorunlarınızı da iletebilirsiniz” dedi