Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’taki 11’inci hafta maçında sahasında Pamukkalespor’u 3-0 yenerek 25 puan ile liderliğini korudu.

Bodrum Şehir Stadı’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve çok sayıda Bodrumlu sporsever izledi. Bodrumlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesi sahaya “Bodrum Karadenizliler Yardımlaşma Derneği Bodrumspor’a Başarılar Diler” pankartı ile çıkan B.B. Bodrumsporlu futbolculara dernek başkanı Sefer Çelik çiçek vererek başarılar diledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan B.B. Bodrumspor ilk dakikalarda Selçuk ile girdiği yüzde yüzlük bir pozisyonu değerlendiremezken 24’üncü dakikada Onur Algül’ün golü ile 1-0 öne geçti. B.B. Bodrumspor ilk yarıda girdiği diğer pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı B.B. Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha iyi bir oyunla başlayan B.B. Bodrumspor dakikalar 71’i gösterdiğinde Erkan’ın golü ile 2-0 öne geçti. Erkan’ın golünden sonra 2-0’ın verdiği rahatlıkla ataklarını iyice sıklaştıran B.B Bodrumspor girdiği bir çok pozisyonu değerlendiremedi. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü atan Erkan skoru belirlemiş oldu.

B.B. Bodrumspor aldığı bu gelibiyet ile puanını 25’e çıkararak liderliğini korudu ve haftaya deplasmanda karşılaşacağı Muğlaspor maçı öncesi moral buldu.