Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesine ziyaretlerde bulundu.

Resmi ilanlarla, kamu kurum ve kuruluşlarına ait reklamların yayınlanmasına aracılık eden Basın İlan Kurumu, yerel seçimlerin ardından büyükşehir olan Muğla ilinde de faaliyete geçti. Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, Muğla ve ilçelerine yaptığı ziyaretler kapsamında Bodrum ilçesine de gelerek önce Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı, ardından Bodrum Belediyesinde Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile Başkan Vekili Önder Batmaz’ı makamlarında kendisine eşlik eden Bodrumlu basın mensuplarıyla beraber ziyaret etti. Belediye ziyaretinde; Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi ve Bodrum Ekspres gazetesinin de sahibi Mehmet Özalın, Yarımada gazetesi Yazı İşleri Müdürü Başak Anıl ve gazetenin editörü Tülay Sükün, Çökertme gazetesi imtiyaz sahibi Miyase Hakalan Karlıova ile yazı işleri müdürü Serdar Karlıova yer aldı.

Önce Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile makamında bir araya gelen Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, Altındağ’a kurum ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bazı insanların farklı sebeplerden dolayı bu resmi ilanları bir rant alanı olarak görüp birden fazla gazete çıkarttıklarını belirten Bahşişoğlu, "Mesela Bodrum’un güzel yanı bu; burada, Bodrum’da böyle bir şey yok." diye konuştu.