Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen mahalle toplantısı bu hafta Bitez mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bodrum ilçe belediyesi tarafından 2014 yılı Aralık ayı mahalle toplantısı Bitez Mahallesi’nde yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Bitez Mahallesi’nde dolaşıp eksiklikler hakkında tespitler tutan Bodrum Belediyesi ekipleri, vatandaşın sorunlarını dinleyerek istek ve taleplerini aldı. Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere; Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Mezarlıklar Müdürü Mehmet Değermencioğlu, Yazı İşleri Müdürü Zerrin Gürses, Bilgi İşlem Müdürü Fahrettin Demirel ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personellerinin yanı sıra Bitez Mahallesi Muhtarı Mustafa Dumanlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda vatandaşlar; pazar yeri, sokak hayvanları, yol ve kanalizasyon ile ilgili yaşadıkları sorunlarını yetkililere bire bir iletme imkanını buldu. Halkla İlişkiler Birimi ekipleri de vatandaşlar tarafından iletilen bu sorunların çözümü için ilgili müdürlüklere iletmek üzere notlarını aldı.

Ekipler ayrıca vatandaşın belediyeden beklentilerini ölçmek amacıyla düzenlenmiş anket çalışmasını vatandaşlara sundu; Bodrum Belediyesinin aylık periyotlarla yayınladığı bülteni "Halikarnas" ve belediye hizmet noktalarının adresleri ve iletişim bilgilerinin yazılı olduğu broşürleri dağıttı.