Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum genelindeki muhtarlıklara bırakılan Dilek-Öneri ve Şikayet Kutularına vatandaşların bıraktıkları formlar toplanılmaya devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen mahalle toplantılarının başlamasıyla birlikte muhtarlıklara konumlandırılan Dilek-Öneri ve Şikayet Kutuları da vatandaşın hizmetine sunuldu. Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, vakti olmadığı için ya da başka nedenlerle toplantılara katılamayan ve düşüncelerini yazılı olarak iletmek isteyen vatandaşlar için konumlandırılan kutuların içerisine vatandaşlar tarafından bırakılan formlar, Belediye ekiplerince periyodik olarak yapılan ziyaretlerle toplanıyor.

Toplanan formlar, Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler personelince arşiv sistemine kaydedilerek, konusuna göre çözüm sunmak ve cevaplandırılmak üzere ilgili müdürlüklere iletiliyor. Belediye birim amirlerinin de katıldığı her ay düzenli olarak farklı mahallelerde düzenlenen mahalle toplantılarında vatandaşlar, dilek, öneri ve şikayetlerini birinci ağızdan belediye yetkililerine iletme imkanını bulurken, muhtarlıklardaki dilek - öneri ve şikayet kutularına ise diledikleri zaman şikayet veya taleplerini yazıp atma imkanına sahip.