Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum genelinde düzenlenen mahalle toplantılarına Gündoğan’da devam edildi.

2014 yılı Ekim ayının son mahalle toplantısını Gündoğan Mahallesi’nde gerçekleştiren Bodrum Belediyesi yetkilileri, vatandaşın sorunlarını dinleyerek istek ve taleplerini aldı.

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Emlak ve İstimlak Müdürü Hamit Kocaman ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin yanı sıra Gündoğan Mahallesi Muhtarı Ali İneci ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlar temizlik, sivrisinek, halk kütüphanesi, yol ve kanalizasyon ile ilgili yaşadıkları sorunlarını yetkililere iletti. Halkla İlişkiler Birimi ekipleri de vatandaşlar tarafından iletilen bu sorunları, çözüm sağlamak amacıyla ilgili müdürlüklere iletmek üzere notlarını aldı. Ekipler ayrıca vatandaşın belediyeden beklentilerini ölçmek için düzenlenmiş anket çalışmasını vatandaşlara sundu.

Toplantıda Bodrum Belediyesinin aylık periyotlarla yayınladığı bülteni "Halikarnas"ın Ekim sayısı ve belediye hizmet noktaları adres ve iletişim bilgilerinin yazılı olduğu broşürlerin de dağıtımı yapıldı.