Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenlenen mahalle toplantıları, Turgutreis Mahallesi’nde devam etti.

Kasım ayında düzenlenen toplantıların üçüncüsünü Turgutreis’te gerçekleştiren Belediye yetkilileri, vatandaşların talep, istek ve şikayetlerini dinledi. Vatandaşlar genel olarak imar, sahil düzenlemesi, yürüyüş yolları ile engelli yolu üzerine araçların park edilmesi konularında şikayet ve isteklerini yetkililere iletti. Halkla İlişkiler Birimi ekipleri de vatandaşların şikayetlerine çözüm sağlamak ve taleplerini yerine getirmek amacıyla ilgili müdürlüklere iletmek üzere notlar aldı. Ekipler ayrıca vatandaşın belediyeden beklentilerini ölçmek için düzenlenmiş anket çalışmasını da vatandaşlara sundu.

Toplantıda Bodrum Belediyesinin aylık yayınlanan bülteni "Halikarnas" ve belediye hizmet noktaları ile adres ve iletişim bilgilerinin yazılı olduğu broşürlerin de dağıtımı yapıldı.

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, İmar ve Şehircilik Müdürü Gamze Esedoğlu, Emlak ve İstimlak Müdürü Hamit Kocaman, Hukuk İşleri Müdürü Naciye Berrak Anter Ballı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3. Bölge Sorumlusu, Zabıta Müdürlüğü 3. Bölge Sorumlusu, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli katıldı.